Handelsbetingelser

Betaling:

Der kan betales kontant, via MobilePay eller via bank overførsel.

MobilePay:  29254925

Bankoverførsel: Reg.nr. 1684 Kontonr. 3224874463

Levering:

Levering kan ske på Fyn efter aftale, oftest med 1-3 dages leveringstid. Forhør nærmere via kontaktsiden.

Levering hvor nogle varer er i restordre/bestillingsvare

Har du bestilt en ordre, hvor dele af ordren er i restordre/bestillingsvarer, leverer vi hele ordren samlet, når det hele er på lager. Forekommer der uventet lang leveringstid på de manglende varer, så leverer vi første del af ordren. Vi vil altid kontakte dig, hvis en vare er i restordre.

Fortrydelsesret: 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal indenfor 14 dage efter købet have givet meddelse om, at du ønsker at benytte dig af returretten.

Hestefoder og tilskud kan desværre ikke returneres, dvs. er det først afhentet eller leveret fra Lundegårdens Foder, så er det desværre ikke muligt at benytte dig af returretten.

Returnering: 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os (pr. mail eller telefonisk), at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varene skal være i original / uåbnet emballage. BEMÆRK venligst at fodersække og fodertilskud ikke tages retur!

Returvarer sendes til: 

Lundegårdens Foder

Sophie Frederikke Vej 5

5700 Svendborg

Vi modtager IKKE varer sendt retur pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere (pr. mail eller telefonisk) inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lundegårdens Foder og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til Lundegårdens Foder videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Lundegårdens Foder har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@lundegaarden.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 02.08.2018